OSTATNIA DOSTAWA JAGODY + ŚWIEŻE KURKI Z DARMOWYM PRZEPISEM!
Drodzy Partnerzy,
Sezon na jagodę leśną dobiega końca – mamy dla Was ostatnie 5 ton tych wyjątkowych owoców. To naprawdę ostatnia okazja, by zabezpieczyć jagodę najwyższej jakości w tym roku!
Ale to nie wszystko! Z myślą o Waszych klientach przygotowaliśmy też świeże, pachnące kurki - 700 kg. Aby ułatwić ich sprzedaż, dodajemy dla Was ekskluzywny przepis na "Kurki w maśle z czosnkiem i pietruszką" – idealny do promocji w cukierniach, restauracjach czy sklepach!
Jagoda świeża leśna – ostatnie 5 ton (skrzynki 10 kg)
Kurki świeże – 700 kg (min. zamówienie: 30 kg)
GRATIS! Nasz autorski przepis na kurki w maśle (możecie go drukować dla klientów!)
PRZEPIS NA KURKI W MAŚLE (klasyka!)
Składniki: 500 g świeżych kurek, 3 łyżki masła, 2 ząbki czosnku, garść posiekanej pietruszki, sól, pieprz do smaku
Przygotowanie: kurki delikatnie oczyść (nie moczyć!), osusz. Rozgrzej masło na patelni, dodaj pokrojony czosnek. Wrzuć kurki, smaż 5-7 minut na średnim ogniu, aż puszczą sok. Dopraw solą i pieprzem, posyp pietruszką. Podawaj z chrupiącą bagietką lub jako dodatek do mięs!
(Przepis możecie drukować i rozdawać klientom – świetna promocja!)
DLACZEGO WARTO?
Jagoda: Ostatnie sztuki w sezonie – idealna na mrożonki, dżemy, desery.
Kurki: Świeże, jędrne, z certyfikowanych zbiorów – hit sezonu!
Przepis: Zwiększa sprzedaż – klienci kupują więcej, gdy wiedzą, jak użyć produktu!